Skip to content

Gilbert Escalé aconsegueix la victoria als Monegros i es col·loca líder del Mundial Baja FIM Junior

24 Juliol 2012

Divendres es disputà a Motorland Aragon l’etapa pròleg d’aquesta Baja Spain, l’Oriol va aconseguir una molt bona desena posició i el Gilbert va sortir a mig gas per no cometre cap errada, arribà al vint-i-dosè lloc a la general, amb aquest resultat dissabte va sortir darrera alguns quads, fet que el va fer pedre temps per motius de pols que aixecaven els pilots de davant, tot així va poder realitzar bons temps, de menys a més i al final del dia va arribar al dissetè lloc, la qual cosa va servir per diumenge poder sortir per davant els quads.

L’Oriol dissabte va fer molt bons temps, col·locant-se setè a la general absoluta i primer junior.
L’etapa de diumenge va ser molt dura, el dia anterior havien pasat els cotxes i els camions, fet que va deixar moltes rodades i bancs de sorra, molts pilots es trobaren atrapats en elles havent-hi molts abandonaments, un dels quals va ser l’Oriol Escalé, a causa d’una averia en el canvi de marxes, com a conseqüència se li va calar la moto, que se li girà de cop, picar contra una pedra i caure a terra fent-se diversos traumatismes al cos, va ser evacuat en helicópter a l’hospital de Saragossa per precaució atordit pel fort cop, després d’unes hores en observació va ser donat d’alta, amb unes quantes rascades pel cos i un dit de la mà tocat, però res greu. Toquen uns dies de descans i recuperació i, si tot va bé, podrà estar en perfectes condicions per córrer la Baja d’Hungria a finals del mes d’agost. 

El Gilbert per la seva part, diumenge, va seguir escalant posicions, se’l va poder veure molt lliure sobre la seva HM F450. Després de tres dies molt durs finalment va aconseguir la victoria, gràcies a la seva constància, i desè en la general absoluta en l’any del debut a la Baja d’Aragó. Gràcies a aquest resultat ara és líder del Mundial Baja FIM Junior, davant de l’italià Manuel Lucchese i seguit pel seu germà Oriol. 

A falta de tres proves per acabar el mundial: del 24 al 26 d’agost la Baja d’Hungria, del 14 al 17 d’octubre la Baja del Marroc i, finalment, la proba que tancarà aquest campionat es disputarà a Portugal del 1 al 3 de novembre, queda per endavant un intensa lluita entre aquests tres pilots.

Anuncis

From → Noticies

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: