Skip to content

Brillant cursa dels germans Escalé a la Baja Hungria / Brillante carrera de los hermanos Escalé en la Baja Hungría

30 Agost 2012

El passat cap de setmana es disputà a la ciutat hungaresa de Györ la tercera prova del campionat del món de Bajas, la qual es va disputar per camins molt secs i amb força pols, a causa de la forta calor dels últims dies.
La cursa no va poder començar amb mes bon peu pels germans, en l’especial de 4’89 km de divendres a la tarda l’Oriol va marcar el segon millor temps absolut, darrera el Dakarià David Casteu, i el Gilbert en novena posicio. Gràcies a això l’Oriol dissabte va poder situar-se al cap de la cursa, evitant els quads que tanta pols aixequen, la qual cosa no va poder evitar el seu germà Gilbert.
Dissabte va ser un dia molt calorós, l’Oriol va córrer molt ràpid per seguir al capdavant i en Gilbert va patir una petita sortida de pista perdent alguns segons i posteriorment va ser penalitzat amb 13 minuts, juntament amb altres pilots, per no trobar un punt de control que era molt difícil de veure.
Diumenge el dia es va llevar molt més fred amb núvols i l’ultima especial va ser acompanyada d’una lleu pluja. L’Oriol va poder aprofitar el seu avantatge aconseguit dissabte per així rodar amb més tranquil·litat, ja que el primer pilot el tenia a força distància i els de darrera també. Per altra banda en Gilbert va anar molt més ràpid que dissabte, realitzant així una cursa de menys a més, la qual cosa li va suposar remontar moltes posicions i acabar la cursa amb bones sensacions.

El pasado fin de semana se disputó en la ciudad hungaresa de Györ la tercera prueba del campeonato del mundo de Bajas, que se disputó por caminos muy secos y con mucho polvo, debido al fuerte calor de los últimos días.
La carrera no pudo empezar con más buen pie para los hermanos, en la especial de 4’89 km del viernes por la tarde Oriol marcó el segundo mejor tiempo absoluto, detrás del dakariano David Casteu, y el Gilbert en novena posición . Gracias a ello Oriol el sábado pudo situarse a la cabeza de la carrera, evitando los quads que tanto polvo levantan, lo que no pudo evitar su hermano Gilbert.
El sábado fue un día muy caluroso, Oriol corrió muy rápido para seguir al frente y Gilbert sufrió una pequeña salida de pista perdiendo algunos segundos y posteriormente fue penalizado con 13 minutos, junto con otros pilotos, por no encontrar un punto de control que era muy difícil de ver.
El domingo el día amaneció mucho más frío con nubes y la última especial fue acompañada de una leve lluvia. Oriol pudo aprovechar su ventaja conseguida el sábado para así rodar con más tranquilidad, ya que el primer piloto lo tenía a bastante distancia y los de detrás también. Por otra parte en Gilbert fue mucho más rápido que el sábado, realizando así una carrera de menos a más, lo que le supuso remontar muchas posiciones y terminar la carrera con buenas sensaciones.

Classificació final de la cursa / Clasificación final de la carrera :

 

Despres de tres curses el campionat del mon de Bajas queda aixi / Después de tres carreras el campeonato del mundo de Bajas queda así:

# Name Country Total
ITA
ESP
HUN
1 ZANOTTI Alessandro sm 41 13 13 15
2 CASTEU David fr 35 15 20
3 ESCALE Gilbert es 35 11 11 13
4 ESCALE Oriol es 34 17 17
5 BARREDA Juan es 20 20
6 BASSO Alberto it 20 20
7 GUASCH Marc es 17 17
8 PRZYGONSKI Jakub pl 15 15
9 CALADO Liliana pt 10 10
10 BRUNOD Andrea it 10 10

 

Classificació Mundial de Bajas FIM Junior / Clasificación Mundial de Bajas FIM Junior:

# Name Country Total
ITA
ESP
HUN
1 ESCALE Gilbert es 52 17 20 15
2 LUCCHESE Manuel it 49 15 17 17
3 ESCALE Oriol es 40 20 20

 

Oriol: Després de la caiguda a la baja Aragon a causa de problemes mecànics derivats del rally de Sardegna, he pogut tornar a guanyar una baja del campionat del món junior i segon scracht per darrera d’en David Casteu. En general el cap de semana va anar molt bé, el divendres vem fer una bona pròleg posant-nos en segon lloc a la general, aquestes mateixes posicions son les que vaig mantenir tot el cap de semana. El dissabte vaig estar molt concentrat i amb ganes de fer-ho bé, sobretot veure si podia treure avantatge als meus altres rivals per tal d’arribar diumenge amb un avantatge que ens permetís anar més relaxats, i així va ser, el diumenge tenia el 3r a 5 minuts, distància que em permetria poder-me relaxar i anar tranquil sense agafar riscos innecessaris, tanmateix tenia en David Casteu a 6 minuts per davant meu, així qe una segona posició a l’scracht i una primera amb junior per mi era perfecte. Estem contents de guanyar la baja Italia i la baja Hungria, ara es tracta de guanyar totes les carreres que falten per poder tenir opcions en el campionat. Agrair a tota la gent que m’ajuda, als meus sponsors i tota la gent que em dóna suport, des d’aquí gràcies.

Oriol: Después de la caída en la baja Aragón debido a problemas mecánicos derivados del rally de Cerdeña, he podido volver a ganar una baja del campeonato del mundo junior y segundo scracht por detrás de David Casteu. En general el fin de semana fue muy bien, el viernes hicimos un buen prólogo poniéndonos en segundo lugar en la general, estas mismas posiciones son las que mantuve todo el fin de semana. El sábado estuve muy concentrado y con ganas de hacerlo bien, sobre todo ver si podía sacar ventaja a mis otros rivales para llegar el domingo con una ventaja que nos permitiese ir más relajados, y así fue, el domingo tenía el 3º a 5 minutos, distancia que me permitiría poderme relajar e ir tranquilo sin coger riesgos innecesarios, sin embargo tenía David Casteu a 6 minutos por delante de mí, así qe una segunda posición en la scracht y una primera con junior para mí era perfecto. Estamos contentos de ganar la baja Italia y la baja Hungría, ahora se trata de ganar todas las carreras que faltan para poder tener opciones en el campeonato. Agradecer a toda la gente que me ayuda, a mis sponsors y toda la gente que me apoya, desde aquí gracias.

Gilbert: Vem començar amb un bon resultat al divendres a la pròleg, però el dissabte va ser un dia difícil per mi ja que quan tenia un bon ritme vaig patir un petit ensurt i vaig perdre 2 minuts i després vaig rebre una penalització com molts altres pilots d’un control, després de tot això vaig decidir centrar-me amb la carrera i fer-ho el millor possible i així va ser. Diumenge vaig sortir molt animat i amb moltes ganes de tirar fort i així les dues etapes les vaig fer perfecte, tot i que vaig haver d’adelantar 5 o 6 quads i això em va fer frenar una mica per la pols, però trec bones conclusions d’aquesta cursa, un terreny nou per mi i cada cop amb més ritme que mai de les posicions capdavanteres. L’important és que seguim líders del campionat del món FIM bajas i 2n en l’scracht FIM.

Gilbert: Comenzamos con un buen resultado en el viernes por el prólogo, pero el sábado fue un día difícil para mí ya que cuando tenía un buen ritmo sufrí un pequeño susto y perdí 2 minutos y después recibí una penalización como muchos otros pilotos de un control, después de lo cual decidí centrarme con la carrera y hacerlo lo mejor posible y así fue. Domingo salí muy animado y con muchas ganas de tirar fuerte y así las dos etapas las hice perfecto, aunque tuve que adelantar 5 ó 6 quads y eso me hizo frenar un poco por el polvo, pero saco buenas conclusiones de esta carrera, un terreno nuevo para mí y cada vez con más ritmo que nunca de las posiciones. Lo importante es que seguimos líderes del campeonato del mundo FIM bajas y 2 º en el scracht FIM.
Anuncis

From → Noticies

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: