Skip to content

Un any més els germans Escalé disputaran la Baja Aragón / Un año mas los hermanos Escalé disputarán la Baja Aragón

15 Juliol 2013

baja_aragon_2013xm5zm.jpg.pagespeed.ic.W9UL-jJAmG

Des d’aquest divendres i fins el diumenge es disputarà la trentena edició de la carismàtica Baja Aragón, sens dubte la prova més important en aquesta modalitat de raids europea que puntua per la Copa del Món de Bajas.
Al llarg dels seus trenta anys han participat a la Baja Aragón els més importants pilots de raids tant catalans, com espanyols o mundials. Pràcticament tots els pilots que han guanyat el popular Dakar han participat un any o altre al raid aragonès.

Després de la seva brillant participació en la darrera edició, en Gilbert i l’Oriol Escalé tornaran a participar enguany i ho faran dins una estructura diferent, la del pilot i preparador portuguès Pedro Bianchi Prata, Team Bianchi Prata amb dues Husqvarna TE 499. Tot i ser tan joves, els pilots osonencs Escalé, ja compten amb una àmplia experiència a l’enduro i als raids com van demostrar les seves gestes l’any passat protagonitzant les proves puntuables pel mundial, Sardegna i Hongria.

Enguany la Baja Aragón tindrà la seva base a Terol amb un recorregut pels durs camins de terra de Terol i Saragossa.
Com cada any reuneix a la majoria dels màxims especialistes de raids a nivell mundial, entre els quals es troben l’Oriol i en Gilbert Escalé amb l’objectiu d’aconseguir una bona classificació i, a la vegada, acoplar-se a les noves motos i estructura d’equip amb el qual tenen previst participar al Dakar 2014.

Desde este viernes i hasta el domingo se disputará la treintena edición de la carismática Baja Aragón, sin duda la prueba mas importante en esta modalidad de raids europea que puntúa para la Copa del Mundo de Bajas.
Al largo de sus treinta años han participado a la Baja Aragón los mas importantes pilotos de raids tanto catalanes, como españoles o mundiales. Prácticamente todos los pilotos que han ganado el popular Dakar han participado un año u otro en el raid aragonés. 

Después de su brillante participación en la última edición, Gilbert y Oriol Escalé volverán a participar este año y lo harán dentro de una estructura diferente, la del piloto y preparador portugués Bianchi Prata, Team Bianchi Prata con dos Husqvarna TE 499. Todo y ser tan jóvenes, los pilotos osonenses Escalé, ya cuentan con una amplia experiencia en enduro y raid como demostraron con sus gestas el pasado año protagonizando las pruebas puntuables del mundial, Sardegna y Hongría.

Este año la Baja Aragón tendrá su base a Teruel con un recorrido por los duros caminos de tierra de Teruel i Zaragoza.
Como cada año reúne a la mayoría de los máximos especialistas de raids a nivel mundial, entre los cuales se encuentran oriol y Gilbert Escalé con el objetivo de conseguir una buena clasificación y, a la vez, acoplarse a las nuevas motos y estructura de equipo con el cual tienen previsto participar al Dakar 2014.

Anuncis

From → Noticies

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: